Vloeren & wanden

Alle opbergruimte die je nodig hebt

Bij AW Bedrijfswageninrichting snappen we wat vakmensen nodig hebben. Om je laadruimte te beschermen tegen beschadiging, zorgen we voor stevige bekleding voor de zijwanden, deuren en vloeren van jouw bestelwagen of bedrijfsvoertuig. Vanaf deze eerste stap gaat onze vakman zeer nauwkeurig te werk, zodat alles past en aansluit voor een zalig resultaat, dat hoofden doet draaien. 

Sterk materialen die niet verschuiven

Hout kan tegen een stootje. Net wat je nodig hebt voor je vloeren en wanden. Je wil al je tools handig en veilig opbergen, daarom maken we alles supersterk en slijtvast. Met onze wand- en vloerplaten zorgen we voor een perfecte ondergrond waarop de draagstructuren voor schappen en schuiven worden bevestigd. Snel iets uit de wagen halen? Bij nat weer wordt het al gauw glad. Daarom voorzien we alle vloerplaten, die uit hout zijn gemaakt, met antislipcoating. 

Vloerlades voor optimaal comfort

Met Tom-Lock vloerlades til je de opbergruimte in je bedrijfswagen naar een hoger niveau. Deze lades zorgen voor extra veel ruimte zonder dat je inlevert op vrije laadruimte. Ze zijn supersterk en kunnen wel tot 250 kg dragen. 

 

Tom-Lock heeft alle types bedrijfswagens nauwkeurig in beeld gebracht. Met de speciale Configurator genereert AW Bedrijfswageninrichting een 3D-plan. Dat ervoor zorgt dat je wensen precies in je bestelwagen passen. Elke centimeter optimaal benut. Bovendien zijn onze vloerladen onverwoestbaar en komen ze met een volledige garantie van 3 jaar. Ze zijn lichtgewicht, wat zorgt voor een enorme brandstofbesparing, meer laadvermogen, en meer veiligheid. En na ongeveer 15 jaar gebruik kun je ze volledig recyclen.

 

De beschikbare standaardmaten: 

  • Breedte: 370, 470, en 600 mm 
  • Hoogte: 160, 250, en 320 mm 
  • Lengte: 700, 1000, 1200, 1400, en 1620 mm 

 

Voor speciale afmetingen is ook volledig maatwerk uiteraard mogelijk. AW Bedrijfswageninrichting in Ravels staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je met expertise te begeleiden in je keuzes. Gewoon vragen, wij fixen het!

Ontvang een gratis offerte