Bedrijfswageninrichtingen

AW Bedrijfswageninrichting biedt u volledig op maat gemaakte inrichtingen voor uw bestelwagen. Berg uw materialen en gereedschappen veilig en overzichtelijk op. Zo voorkomt u schade en vermijdt u dat u heel erg lang moet zoeken.

Klantengericht en kwaliteitsbewust

Van zodra je ons je sleutel overhandigt, nemen wij je project helemaal inhanden. Binnen de week is je volledig ingerichte bedrijfswagen klaar. Maar, daareindigt onze service niet. Als servicecentrum staan we nog lang na de voltooiing klaar voor al je vragen, onderhoud of ombouwing

Hoe gaan we te werk?

Bij een eerste afspraak luisteren we aandachtig naar je noden en wensen. Op basis daarvan tekenen we een voorstel uit en maken we een offerte waarin alles is voorzien. Door onze jarenlange ervaring zijn we krakken in het meedenken. We zorgen ervoor dat je genoeg opslagmogelijkheden hebt, zodat elke werkdag opnieuw ordelijk kan verlopen. Ons ultieme doel? Dat je als trotse eigenaar van een perfect ingerichte camionette hier buitenrijdt.

Tom-Lock, onze inrichtingspartner

In een markt met concurrenten die vaak minderwaardige producten aanbieden, onderscheidt Tom-Lock zich met ongeëvenaarde kwaliteit, waarmee we resoluut kiezen voor duurzaamheid en efficiëntie. De producten gaan lang mee en bieden een onbetwiste prijs-kwaliteitverhouding. Met de Tom-Lock Configurator tekenen we in sneltempo de beste oplossing uit die perfect bij jou past. Kasten en vloerlades in alle maten en vormen, en steeds in lichtgewicht aluminium. Gewicht besparen is ook brandstof besparen. Dat kan tellen als wauw-factor, toch?

Ontdek het kwalitatieve partnerschap van AW Bedrijfswageninrichting en Tom-Lock voor een optimale inrichting van je voertuig. Spring eens binnen of maak een afspraak met onze demo-wagen, dan komen we graag ter plaatse om alles haarfijn uit te leggen. Je ziet het, alles op maat, ook onze service.

Ontvang een gratis offerte