Imperiaals & accessoires

Imperiaals & accessoires

Bij AW Bedrijfswageninrichting weten we hoe belangrijk het is om je materiaal in alle comfort te vervoeren. Voor alles wat niet in je bedrijfsvoertuig kan, bieden we daarom topkwaliteit imperiaals en accessoires aan. Lange PVC-buizen of een XL-ladder… wij weten er weg mee.

Praktisch, ordelijk en efficiënt

Of je nu een dakdrager zoekt voor een specifiek merk of model, wij bieden je een passende oplossing. Ook hier focussen we op kwaliteit en maatwerk. Niet elke vakman heeft dezelfde dakdrager nodig. Met onze brede selectie aan accessoires maken we het gebruik van je dakruimte nog praktischer en efficiënter. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden en helpen we je bij het kiezen van de perfecte uitrusting. AW Bedrijfswageninrichting doet er alles aan om je werk eenvoudiger te maken. Geen gepuzzel meer om alles weg te steken. Gewoon een duidelijke indeling, op maat.

Accessoires voor elke nood

Is je bestelwagen hoog? Dan is een trapladder geen overbodige luxe. AW Bedrijfswageninrichting installeert deze deskundig zodat jij alvast aan je spullen op het dak geraakt. Voor zware materialen voorzien we de gepaste uitrusting om die moeiteloos van het dak te laten rollen. Jij vraagt, wij maken het. Zo zitten we in mekaar bij AW Bedrijfswageninrichting. Steeds met dezelfde precisie en met gepaste trots.  

 

Alle geïnstalleerde Tom-Lock producten kunnen trouwens overgezet worden naar een nieuwe bedrijfswagen. Laat dat je dus vooral niet tegenhouden. Samen gaan we voor duurzaamheid.

Ontvang een gratis offerte