Belettering en bestickering

Een bedrijfsvoertuig zonder belettering of bestickering? Bijna niet voor te stellen. Rijdende reclame, daar kan toch niemand aan weerstaan. Dit is een goedkope, effectieve en onmisbare manier om je onderneming in de kijker te zetten. Bovendien laat een bestickerde bedrijfswagen ook een professionele indruk na. Het is een eenmalige investering die elke dag opnieuw rendeert.

Maatwerk & flexibiliteit

AW Bedrijfswageninrichting maakt de bestickering volledig op maat van het imago van je bedrijf. De herkenning van je bedrijfsvoertuigen binnen de (lokale) gemeenschap is vaak essentieel voor het opbouwen van je klantenkring. Aan jou de keuze: je voertuig kan helemaal ingepakt worden (wrapping), of we brengen subtiel een logo aan. Wat je ook kiest, de kwaliteit zal tiptop zijn. 

Volledige ontzorging

Ook hier wil AW Bedrijfswageninrichting het verschil maken. Jij brengt je wagen binnen, wij zorgen voor de belettering of bestickering. Heb je al een ontwerp? Geweldig! Wij zorgen ervoor dat het in de beste omstandigheden op je wagen(s) wordt aangebracht. Nog geen ontwerp? Ook goed. We luisteren naar je idee en gaan ermee aan de slag.

Ontvang een gratis offerte