Gespecialiseerde inrichtingen van je bedrijfswagen

Goede inrichtingen van je bedrijfswagen in Ravels en omgeving schelen een hoop zorgen en bieden meer werkplezier, daarnaast ogen ze ook nog eens professioneler. Met AW Bedrijfswageninrichting kan je beslist voor de dag komen.

Laat zeker iets van je horen

Het is best mogelijk dat je nog met een of andere vraag zit of nog wat meer informatie wenst over de inrichtingen van je bedrijfswagen die we bij AW Bedrijfswageninrichting in Ravels kunnen aanbieden. Geen enkel probleem, klop dan vandaag nog bij ons aan en we zullen je er alles over vertellen. Eventueel maken we een gratis offerte voor de inrichting van je bestelwagen.

Bedrijfswageninrichtingen

Dankzij de gespecialiseerde bedrijfswageninrichtingen van deze vakman zult u in de toekomst uw gereedschap sneller terugvinden. Waar wacht u nog op?

Vloeren & Wanden

Bij AW Bedrijfswageninrichting kan u bovendien terecht voor laadvloeren en wandbekledingen in diverse plaatmaterialen met verschillende afwerkingen. Wij plaatsen en leveren wand- en vloerplaten voor alle merken.

Imperiaals en accessoires

Een imperiaal beschermt niet alleen het dak van het voertuig maar biedt ook veel extra laadcapaciteit. Vooral voor grote en lange stukken, zoals ladders, lang materiaal en hout zijn ze geschikt. Kortom, ideaal voor vervoer op maat.

Belettering en bestickering

Zorg dat uw bedrijf de aandacht trekt: een professionele bestickering kan dat bevorderen. AW Bedrijfswageninrichting ontwerpt en voert uit. In onze plakruimte worden de stickers onder de beste omstandigheden aangebracht.

Signalisatie voor uw voertuig

Wanneer u langs de openbare weg werkt, bent u verplicht het voertuig van signalisatie te voorzien. Dit kan middels de traditionele zwaailamp of balk, maar nog beter is uw voertuig uit te rusten met ledverlichting.

Elektrische omvormers

U wilt uw bedrijfswagen gebruiken als rijdende werkplaats? Wij hebben alle technieken in huis om de stroomvoorziening in uw bestelwagen zo in te richten dat u kunt werken met al uw vertrouwd elektrisch gereedschap.

Ontvang een gratis offerte