Over ons

Met ons gedreven team staan we voor je klaar om een topservice te
bieden bij het inrichten van je bedrijfsvoertuig.

AW Bedrijfswageninrichting staat voor professioneel, toegankelijk en laagdrempelig. Onze missie bij het inrichten van bedrijfswagens is duidelijk: onze klanten volledig ontzorgen, of het nu gaat om één camionette of een volledige vloot. Wij begrijpen de noodzaak van praktisch, duurzaam en efficiënt werken. Daarom adviseren we je met passie en deskundigheid, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt – niet meer, niet minder.

Ons team van experten

Bedrijfsleider Marijn Dirkx staat al sinds 2016 klaar voor klanten in Ravels en de omliggende regio voor inrichtingen van bedrijfsvoertuigen. 

Het idee om bedrijfswagens in te richten, ontstond oorspronkelijk bij klanten die een tweedehands bestelwagen kochten bij Marijn. Door de jaren heen heeft de zaakvoerder een sterke relatie opgebouwd met de klanten. Hij is trouwens geen onbekende in de regio, niet alleen vanwege zijn werk maar ook als een vertrouwd gezicht bij sociale evenementen. Dankzij zijn reputatie en de mond-tot-mondreclame van tevreden klanten, heeft het bedrijf zich steeds meer gericht op de specifieke behoeften van vakmensen, waaronder tuiniers, schilders, loodgieters, schrijnwerkers en vele anderen. Onze service is ondertussen zeer geliefd in Ravels en omstreken. Ondertussen heeft hij zich omringd door een sterk team.

Tot je dienst!

Met Marijn aan het roer, blijven we ons inzetten voor een topservice en innovatie in alles wat we doen. Gedreven door onze passie helpen we elke vakman met de best mogelijke uitrusting op weg.

Tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte