TÜV Certified

ECE-R17

Number #1

Verdeler in Europa

Over ons

AW Bedrijfswageninrichting

AW bedrijfswageninrichting is exclusief verdeler van Finnerüp kwaliteitsinrichtingen. Finnerup is het meest robuuste, lichtgewicht aluminium bedrijfswagen-inrichtingssysteem.Wij hebben ruime ervaring en willen koploper blijven in de ontwikkeling van hoogwaardige gebruiksproducten. Want die zijn onmisbaar voor de professional die veilig, efficiënt en zonder zorgen zijn werk moet kunnen doen.

Ervaring alleen is echter niet genoeg. Het is minstens zo belangrijk om innovatief te denken en de behoeften van onze klanten tot in detail te begrijpen. Wij willen een totaal oplossing bieden aan onze klanten. Zo kunnen wij niet alleen verschillende merken bedrijfswagens leveren, maar ook beheren en inrichten.

Wij plaatsen bedrijfswageninrichtingen maar leveren ook zelfbouw kasten van Finnerüp. Zo kan je je eigen bedrijfswagen ook met de hoogste kwaliteit en veligiheid inrichten. Heb je hier of daar een vraag? Dan ben je altijd welkom.

Wij gaan voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze inrichtingen gaan 2 tot drie generaties bedrijfswagens mee en worden regelmatig overgeplaatst voor tevreden klanten

Top Call Now ButtonBel ons