Signalisatie voor uw voertuig

Om te voldoen aan de wettelijke veiligheidsvereisten voorziet AW Bedrijfswageninrichting je voertuig van de nodige signalisatie.

Signalisatie op je bedrijfsvoertuig is niet alleen een kwestie van zichtbaarheid. Volgens de ECE R65-wetgeving in Europa moeten voertuigen waarmee op de openbare weg wordt gewerkt, uitgerust zijn met de juiste signalisatielampen. Deze regelgeving specificeert niet alleen hoe de lampen gemonteerd moeten worden, maar ook de vereisten waaraan deze lampen zelf moeten voldoen. AW Bedrijfswageninrichting is volledig op de hoogte van de wettelijke vereisten. We adviseren je dan ook graag over de nodige signalisatie.

Zorgeloos op weg

Bij AW Bedrijfswageninrichting zorgen we ervoor dat jouw voertuig volledig voldoet aan deze R65-normen, zodat je zorgeloos en veilig aan de slag kunt. Een correcte signalisatie helpt niet alleen bij het vergroten van je zichtbaarheid tijdens het werk op de weg, maar zorgt er ook voor dat je voertuig herkenbaar is en de veiligheid van zowel de bestuurder als de weggebruikers in de buurt verhoogt.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Signalisatie voor bedrijfsvoertuigen omvat een breed scala aan uitrustingen bedoeld om de veiligheid en zichtbaarheid van het voertuig te verhogen, zowel op de weg als tijdens het werken. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten signalisatie:

 

  • Zwaailichten
  • Flitslampen
  • LED-balken
  • Reflecterende markeringen
  • Werkverlichting
  • Traffic advisors
  • Geluidssignalen

 

De keuze van de signalisatie hangt af van het type werkvoertuig, de wettelijke vereisten, en de behoefte aan zichtbaarheid en veiligheid. Het is belangrijk om de juiste combinatie van signalisatie-uitrusting te kiezen om ervoor te zorgen dat het voertuig zowel overdag als ’s nachts effectief en veilig zijn taken kan uitvoeren. AW Bedrijfswageninrichting weet raad voor alle situaties. 

Ontvang een gratis offerte