TÜV Certified

ECE-R17

Number #1

Verdeler in Europa

Inrichtingen

Bedrijfswagen inrichtingen

Een goede inrichting van uw bestelwagen scheelt een hoop zorgen en biedt meer werkgenoegen, daarnaast oogt het ook nog eens professioneler. Met een AW bedrijfswageninrichting kunt u beslist voor de dag komen.

Meer info

Imperiaals en accesoires

Een imperiaal beschermt niet alleen het dak van het voertuig maar biedt ook veel extra laadcapaciteit. Vooral voor grote en lange stukken, zoals ladders, lang materiaal, hout,… Kortom, ideaal voor vervoer op maat.

Meer info

Vloeren en Wanden

Bij AW bedrijfswageninrichting kan u terecht voor laadvloeren en wandbekledingen in diverse plaatmaterialen met verschillende afwerkingen. Wij plaatsen en leveren wand- en vloerplaten voor alle merken.

Meer info

Beletteren & Bestickering

Zorg dat uw bedrijf de aandacht trekt, een professionele bestickering kan dat bevorderen. AW bedrijfswageninrichting ontwerpt en voert uit. In onze plakruimte worden de stickers onder de beste omstandigheden aangebracht.

Meer info

Signalisatie

Wanneer u langs de openbare weg werkt, bent u verplicht het voertuig van signalisatie te voorzien. Dit kan middels de traditionele zwaailamp of balk, maar nog beter is uw voertuig uit te rusten met ledverlichting.

Meer info

Elektrische omvormers

U wilt uw bedrijfswagen gebruiken als rijdende werkplaats? Wij hebben alle techniek in huis om de stroomvoorziening in uw bestelwagen zo in te richten dat u kunt werken met al uw vertrouwde elektrisch gereedschap.

Meer info

Top Call Now ButtonBel ons