Admin_AWBI

Wij zijn verhuisd !!!

Beste klant,

Voor wie het grote nieuws nog niet gehoord heeft, wij zijn verhuisd! Vanaf heden kan U ons vinden op onze nieuwe locatie aan de Kanaaldijk 8 te Ravels.

Op een andere voordeur en het adres na verandert er voor U niet zoveel. U kan bij AutoWeld nog steeds terecht voor aankoop, onderhoud en reparatie van uw auto of bedrijfsvoertuig. En AWBI blijft uw vertrouwde partner voor de inrichting van uw bedrijfsvoertuig.

Vanaf heden kunt U bij AutoWeld ook terecht voor een volledige bandenservice. Van aankoop, montage en balanceren tot stockage van uw zomer- en winterbanden.

Met de aankoop van dit nieuwe pand en de investeringen in nieuwe apparatuur hopen we U de komende jaren een nog betere, uitgebreidere en snellere service te kunnen bieden.

Vanzelfsprekend blijven onze openingsuren, telefoonnummers en e-mailadressen ongewijzigd.

We hopen u snel een keer te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie.
De koffie staat klaar!

AutoWeld  –  AWBI

Nieuwe locatie AWBI & AutoWeld

 

Admin_AWBI

AWBI en Finnerup op autosalon 2017

AWBI en Finnerup staan samen op het autosalon 2017 in Brussel

Tussen 14 en 22 januari is AW bedrijfswageninrichting samen met Finnerup te vinden op het auto en motor salon in Brussel. Bezoek ons in Hal 3 stand 9. Kijk op de website voor meer informatie.

Autosalon 2017

Admin_AWBI Geen reacties

Website AW bedrijfswageninrichting

Logo AWBI AW bedrijfsinrichting jpeg

Met trots verwelkomen wij u op onze nieuwe website, voorzien van een moderne interface, duidelijke structuur en met interessante content. Wij hopen op deze manier een duidelijk beeld te schetsen van wat wij doen en voor welke zaken u bij ons terecht kunt. Tevens vindt u hier altijd het laatste nieuws over onze producten en ons bedrijf alsook antwoorden op de vragen die het meest aan ons gesteld worden.

We hopen dat u net zo enthousiast bent over de nieuwe website als wij en dat we u vaak mogen ontvangen als bezoeker!